Caralluma szedese szoptatas alatt

Egyeves kisfiamat meg szoptatom, de szeretnem leszoktatni. A masodik terhesseg es szoptatas mellett felszedett kiloktol is megszabadulnek. Ezert rendeltem meg a Caralluma Actives etvagycsokkento, fogyis tabletakat. Kerdesem, hogy milyen hatassal vannak e tabletak a szopizasra, kisfiam eseten.? szedhetem-e ha meg szopizik? Elore is koszonom a valaszat, Tisztelettel, Noemi, Kolozsvarrol

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza fogyás témában

Kedves Noémi,

A caralluma egy gyógynövény, mely nem szerepel a hivatalos magyar gyógyszerkönyvben. Ez azt jelenti, hogy nem folytatták le vele azokat a hatástani vizsgálatokat, melyek szavatolnák a hatásosságát, és a mellékhatásai, de még csak az anyagcserére kifejtett hatásai sincsenek tisztázva. Éppen ezért nem tudható az sem, hogy kiválasztódik-e az anyatejbe és milyen hatásai vannak a gyermekre nézve. Képzelje el azt a helyzetet, ha a gyermeke szervezetébe is kerül a hatóanyagból és ő is étvágytlan lesz és fogyni kezd...

Mivel semmi konkrétumot nem lehet tudni erről a gyógynövényről, így ajánlani sem tudom.

Kérdés: 2012. május 22., 13:56; Megválaszolva: 2012. május 23., 23:01
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...