ultrahangos zsírbontás rádiófrekvenciával

Tisztelt Doktornő / Doktor úr! Többnyire pozítiv tapasztalatokat hallottam az ultrahangos-rádiófrekvenciás zsírbontással kapcsolatban, de szeretném tudni, hogy ártalmas-e az egészségre? Heti 2 kezelés megterhelő-e a nyirokrendszernek? Kell-e tartonom attól, hogy a szövetek károsodnak? Előre is köszönöm a válaszukat! Üdvözlettel: Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a zsírbontás témában

Tisztelt Kérdező! Az ultrahangos zsírbontás mellékhatásairól nem készült orvosi tanulmány így a biztonságosságról nem tudom teljesen megnyugtatni.

Kérdés: 2012. március 02., 22:10; Megválaszolva: 2012. március 06., 20:59
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! 2014. ősze óta szedek Yasminelle fogamzásgátlót. Nem eszem zsíros ételeket, csak nagyon ritkán. Mozogni is hetente 1-3x szoktam...
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS?...
Idős hölgy köszvénnyel küzködik
Kedves Tünde. nagynéném 76 éves, évek óta küzd vizesedéssel, sajnos gyakoriak a rohamok, amelyek 2-3 napig tartanak. Ilyenkor az ágyból nem tud...