• Fogyókura. Hogyan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözletem! Kérdésem a fogyásra orientálódna, akár legyen az drasztikus vagy sem, közel 140 kg mellett alig 180 cm vagyok. Bizonyos gyógyszer megváltoztatták az anyagcserémet. A szedett gyógyszereknél felkiáltójellel jelöltem. Kevesebb kalóriabevitel (-1500-2200) és rendszeres mozgás mellett is fokozatosan hízom. A kérdésem az lenne, hatékony módszer lenne-e a káposztaleves kapszula (ha igen melyik? ) vagy az ananászkivonatos? Érdemes-e kipróbálni? Esetleg más fogyókurás módszerek, amik drasztikusak (ügyelve a vitamin, ásv. anyag bevitelre) mi lenne hatásos?

        Dr. Boros Miklós válasza a fogyókúra témában

        Tisztelt Kérdező! Vezessen étkezési naplót. Minden nap számolja ki a bevitt kalóriát, elfogyasztott folyadék energiatartalmát. Az összetevők közül csökkentse az egyszerű szénhidrát arányát. A hízás oka a gyógyszermellékhatás és a táplálkozásban rejlik, ezek közül a táplálkozáson tud változtatni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 14., 20:49; Megválaszolva: 2012. február 15., 17:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: