• táplálék kiegészítő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor! Zsírégető étrend kiegészítőt szedek (újévi fogadalom a testsúly csökkentése). Visszafogottan étkezem, mozgok is, tényleg hatásosan csökken a testzsírom. Azt viszont szeretném tudni, hogy nem mérgezem-e meg magam szép lassan? Napi 6 tabletta helyett csak 3-at szedek, minden étkezéskor egyet. Sok olyan összetevő van a készítményben (1 tablettában, mg-ban megadva), amit nem ismerek, pl: Koline Komplex 3000 Inozitol 1500 Methionine 600 Vit B6 Pyridoxine 24 L-Karnitin 150 L-Lysine 300 Lecitin 300 Linolsav 300 Olajsav 150 Máj 60 Tengeri alga 60 valamint sztearinsav, dikalcium-foszfát, magnézium-szterarát. Tényleg biztonságos a használata? Jó a közérzetem, nincs problémám, bár a jobb lapockám alatt sokszor fáj a hátam, mint amikok valakinek a májával/epéjével lenne gond. Tartok az esetleges mellékhatásokól. A készítmény neve: Pro Nutrition, XS Super Fat Burning Formula.Kérem, tekintse meg az összetételt és véleményezze! Nagyon köszönöm! Zoltán

        Dr. Boros Miklós válasza a fogyókúra témában

        Tisztelt Kérdező! Panaszai vannak és ezen készítmények hatásosságát nem vizsgálták orvosilag ellenőrzött módon. Nem javaslom a további szedést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 19., 11:25; Megválaszolva: 2012. január 20., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: