• Tanácstalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1994 óta a vérsejt süllyedésem mértéke folyamatosan emelkedik.. Volt már 100 felett is, tavaly december 96 volt.. Vérszegény is vagyok. Hosszú évek óta kínoznak a vizsgálatokkal minden eredmény nélkül. Ez csak a bevezető volt. Most az a kérdésem, hogyha a fogorvosnál implantátumot szeretnék beültetni, akkor a fenti problémák okoznak-e gondot? Köszönöm:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas süllyedés témában

        Kedves Kérdező! A magas süllyedés nem betegség, ez egy laboratóriumi jellemző, aminek hátterében több dolog is állhat. Nem tudom, hogy mennyire volt alapos az eddigi kivizsgálás, szükséges lenne góckutatás, immunológiai kivizsgálás. A kiváltó októl függ, hogy a fogászati beavatkozás okozhat-e gondot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 17., 18:09; Megválaszolva: 2011. június 20., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: