• Figínybetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt webdoktor! Folyamatosan járok fogorvoshoz de azt mondja hogy nincs semmi baja az inyemnyek pedig állandóan be van gyulladva és az inyem már kezd visszahúzodni! Fogyinyvérzésem nincs. Más tanácsára már lacalut fogkrémet és corsodylt használok! Már érzem hogy az alsó fogsorom befelé fordult és már kezdek pöszén beszélni. Kérnék szépen tanácsot további kezeléshez akár amit használok vagy mást( pl. kell e valami vitamin ,vagy egyéb gyógyszer) Szerintem ez foginysorvadás!! A fogam is ugy lett betömve hogy nincs gyökérkezelve, most megyek vissza mert érzékeny és fáj!! Válaszát köszönöm, Minden Jót!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ínysorvadás témában

        Kedves Hölgyem! A fogínygyulladás fogkőképződés miatt is lehet, ezt mindenképp távolíttassa el, rendszeresen fogselymezzen, használjon Elmexet és öblögessen szájvízzel naponta. Érdemes lenne egy másik fogorvos véleményét is kikérnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 14., 19:25; Megválaszolva: 2011. április 15., 15:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés