Fogamzásgátlás

Kedves Doktor Úr/Nő! Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni (Dienille) . A menstruációm első napján kezdtem el szedni. Minden nap bevettem, ugyan abban az időben. Szombat este vettem be a 20.szemet, vasárnap lefeküdtem a barátommal és este vettem be az utolsó szemet (21.) A szünetbe, ahol meg kell, hogy jöjjön megjött, úgy a 2.napon és kb 5napra. Van arra esély, hogy tehes legyek? Amikor nem szedem a gyógyszert (abba az egy hétbe) akkor is véd? Az normális, hogy amikor elkezdtem szedni első héten rendes vérzés, 2.héten barnás, 3.héten semmi. És most a menstruációm elején (1-2nap) rendes vérzés görccsel, utána (3-5) barnás-véres? Előre is Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Fiatal Lány!

Nem lehetsz terhes. Ha a 7 napos szünet előtt és után is előírás szerint szeded, akkor a szünetben is véd. A pecsételés az első három hónapban teljesen normális jelenség.

Kérdés: 2011. február 26., 17:41; Megválaszolva: 2011. március 01., 09:37
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
rezekció után
Rezegció után vagyok, - bal felső kettes - és dohányzom. A forvos megtiltotta, de nem értem 1 max 2 szál cigi (ami után alaposan kitisztítanám a...
radix extractio
Mennyi komoly, és mennyire jár fájdalommal ez a beavatkozás? Illetve lehet kérni altatást?
Fogászti érzéstelenítés.
Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 2014, 01, 14-én voltam fogorvosnál és a bal lent utolsó előtti fogamat idegelte most...
Fogászati műtét
Kedden délbe műtenek mert nem fér el a bölcsességfogam, kikell venni. Tájékoztatást nem kaptam ezért itt kérek segítséget, hogy előtte még...
fogászati beavatkozás
Tisztelt Doktornő! /Doktor Úr! Vérnyomásomra Lotensin CT 5 mg/6, 25 mg filmtablettát is szedek, aminek a tájékoztatójában szerepel, hogy a...