• Sárgás genny a szájból

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Körülbelül 2 hónapja egy sárgás-fehéres foltot észleltem a szájpadlásom hátsó részén, úgy nézett ki mint egy új fog. Pár nappal később azonban már nem találtam. Körülbelül egy hónapja azonban újra megjelent. Kezdetben csak ott volt, majd kiesett. Úgy nézett ki, mint egy kenyérdarab, fehéres-sárgás színű, bűzös dolog volt, ám fájdalomérzettel nem járt. Ez többször megismétlődött azóta. Felkerestem a fogorvosom, aki egy curasept nevű szájöblítő oldatot ajánlott. Ez körülbelül 2 hete történt, azonban változás nem történt. Nyelvemmel megérintve ezeknek a daraboknak a helyét, úgy tűnik, mintha egy kis lyuk képződött volna. A napokban a szájpadlásom túloldalán is megjelent egy hasonló " jelenség". Véleménye szerint, mi lehet ez a betegség? A "jelenség" úszás után kezdődött, esetleg köze lehet a kettőnek egymáshoz? Esetleg tudna valamilyen gyógymódot/gyógyszert javasolni? Válaszát előre is köszönöm P.Zoltán

        Dr. Boros Miklós válasza a gennyes seb témában

        Tisztelt Kérdező! Keressen fel szájsebészeti szakrendelést. Fizikális vizsgálat nélkül nem lehet mit mondani. Felvetődik egy járat lehetősége, melyik időnként váladékozik. Használja az oldatot és menjen el a szakorvoshoz.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 25., 22:37; Megválaszolva: 2011. január 28., 17:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés