• Farkasfog

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A fiam 40 éves, fogászati vizsgálatra érkezett a fogorvosához. Röntgen, majd a CT vizsgálat kimutatta, hogy három db farkasfoga van. Szeretném megkérdezni, hogy fontos e eltávolitani a fogainak rendbetétele előtt? Milyen gondot okozhat a farkasfog megléte? Köszönöm a választ.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogászat témában

        Ezek a fogak mivel nem bújtak ki pótláskészítés miatt okozhatnak például gondot, illetve ezek gócnak tekintendőek. Ezért eltávolításuk a későbbi probléma megelőzése céljából indokolt.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 23., 17:28; Megválaszolva: 2011. január 28., 17:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés