Resectio

Tisztelt Doktornő! Segítségét kérném a következőben: Gyökérkezelt fogam többször begyulladt, kétszer végeztek rajta gyökércsúcs resectiot. Sajnos megint visszatért a gyulladés, fogorvosom az eltávolitását javasolta, azonban fogpótlás/híd van hozzá erősitve. Implantátum behelyezését javasolta, ami elég költséges és hosszadalmas lenne. Van-e valamilyen más megoldás hogy a visszatérő gyulladás megszünjön? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogászat témában

Kedves Kérdező!

Ilyen esetben én is a fog eltávolítását javasolnám, és ha lehetséges a híd kibővítésével hagyományos hídpótlást lehetne Önnek készíteni. Persze nem ismerem az Ön fogazatát, mivel mindig figyelembe kell venni a rendelkezésre álló fogak számát és helyzettét.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. december 21., 16:03; Megválaszolva: 2010. december 27., 12:23
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt