• Nyelvgyök betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Dr Nő Aggodalomra az ad okot,hogy kb 1 hete azt érzem a nyelvem baloldali élén,mintha mindig csípné valami,Egész nap érzem,de nem eszem csípőset,fogmosás után is érzem amíg el nem alszom.Reggeltől újra érzem.Próbáltam kamilla teával öblögetni több kevesebb sikerrel.Az hogy a bal oldalon a mandulám helyén évek óta van valami kis csomó.Azt megmutattam régebben egy szakorvosnak,de azt mondta,ez nem jelent semmit.Ezt a csípő érzés a nyelvemen nem tudom okozhatja -e az hogy a műfogsor belső fele sajna fém,ezt érzem is éjszakánként mikor felébredek,Kiválthatja-e ez az idegen anyag ami 4 éve van a számban ,esetleg a szervezet elsavasodása,vagy valami fertőzés,de használok szájvizet, is.Azt szeretném tudni,hogy nem-e valami rák tünete,mert az szörnyű lenne.Válaszát nagyon köszönöm.Tisztelettel Maria

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ízérzés témában

        Tisztelt Kérdező! Ez egy felszínes sérülés következménye. Nem a daganatos betegségre kell gondolni elsősorban. A kamillateás öblögetés mellett ellenőríztesse a műfogsort, hogy nem okoz-e sérülést a panaszlott területen. Aggodalomra semmi ok.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 07., 22:59; Megválaszolva: 2010. december 09., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés