• Íny

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma délutánra a számban lett egy kellemetlen érzés már zárt állapotában is. Gondoltam megnézem. Kicsit megijedtem bevallom,mert 2 oldalt ahol húzódik a fogsor mellett 1-1 látható idegszál mind2 oldalt be van hólyagosodva végig a csíkja mentén az idegnél. Csúnyácska. Mit csináljak vele h. gyorsan elmúljon? Volt Corsodyl oldatom,mert néha van aftém-ha jól írtam- meg ínygyulladásom,mert a bölcsesség fogaim is szenvednek félig. Olvastam h. orbáncfű tát igyak ez megoldható,ha ínygyulladás csak. mitől lehet ez??? Köszönöm:Évi

        WEBBeteg szakértő válasza a íny témában

        Kedves Évi! Az idegszál szerencsére nem látható. Minél hamarabb el kell menni vele fogorvoshoz vagy parodontológushoz és miután szakorvos kiderített, hogy mi is ez pontosan, akkor megfelelő szerrel lehet kezelni is.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 25., 18:16; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 16:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés