• Fekélyes szájgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        0 Tisztelt Doktornő! Már több alkalommal volt ún.fekélyes szájgyulladásom, az alsó fogsorom alatti ínyem alatt és az alsó ajkam belső részén.Általában 1 hét alatt gyógyult be, de mindig nagyon fájdalmas volt, enni sem tudtam.A mostani, ami pár napja tart,már nagyon fájdalmas,és nagyobb,mint az előzőek voltak. A nyaki nyirokcsomóim is meg vannak duzzadva. Lehetséges Ön szerint,hogy ezek mindig akkor jönnek elő, amikor előtte 1-2 nappal diót ettem? Mástól is lehet ilyen, vagy a dió ilyen veszélyt rejt magában? Most öblögetést alkalmazok, és vettem a gyógyszertárban gélt,amit rá kell kennem. Üdvözlettel: Ágnes 2010-06-14 19:22:02

        WEBBeteg szakértő válasza a fogászati panasz témában

        Kedves Ágnes! Mivel ez a gyulladás gyakran előfordul ,fel kellene keressen egy fogorvost, vagy szájsebészt is megmutatni az elváltozást,amikor Ön is érzi, hogy ismét kialakult. Hiszen tudja jobb félni, mint megijedni. Illetve a kollegák fognak tudni ajánlani esetleg speciálisabb szert is, kifejezetten az Ön problémájára. Ha pedig tudja, hogy a dió fogyasztása után alakul ez ki kerülni kellene a diót.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 27., 21:53; Megválaszolva: 2010. július 07., 16:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés