• nyelv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A nyelvemen kicsi piros hjagok jelentek meg man honapjanal tob mijen betegseg tunetei.koszonom elore is

        WEBBeteg szakértő válasza a nyelv témában

        Kedves Kérdező!
        Azt tudnám tanácsolni, hogy fel kell keresni egy fogorvost, hiszen nagyon sok minden okozhat kicsi piros hólyagokat, illetve alapos kivizsgálást igényel annak eldöntése, hogy mi okozza a problémát és mi erre a legmegfelelőbb gyógymód.
         



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-30 17:09:39; Megválaszolva: 2010. május 30., 17:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés