• fogtömés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt dr! kb. fél éve letört az egyik tömött fogamból egy darab. mivel elég rossz tapasztalataim voltak a fogorvosnál, hosszú ideig hanyagoltam. ma végül rászántam magam és elmentem. mondtam, hogy néha szokott bele nyilallani, meg topmán fájni. megnézte azt mondta hogy lehet majd gyökérkezelni kell, de betömte. végülis nem fáj csak olyan feszítő érzést érzek, meg érzékeny is. azt mondta hogy pár nap alatt el kell múlnia. a melette levő fogamban is kicserélte a tmést és ott semmi ilyesmit nem veszek észre. el fog vajon múlni? harapásnál és evésnél sem jelentkezik fájdalom. lehet hogy csak hozzá kell szoknom?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogfájás témában

        Kedves Kérdező!
        Azt tudom javasolni, ha még 1-2 nap múlva sem múlik el a feszítő, vagy nyilalló fájdalom, akkor vissza kell menni a fogorvosához és gyökérkezeltetni kell a fogát. A fájdalom azért is szokott az elején jelentkezni, mert a hosszú ideig szuvas fog a kitisztítás után sokszor érzékenységgel reagál, ami vagy megnyugszik és akkor nincs vele teendő, vagy további kezelésre szorul.


        Dr. Galgóczi Natália, fogorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-10 09:12:05; Megválaszolva: 2010. március 10., 09:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: