Végleges lehet az implantátum, vagy nem?

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Azt szeretném Öntöl kérdezni, hogy a 2éve beültetett titán implantátum az állcsontomba megfelelő higiénia esetén mennyi ideig "bírja"? Esetleg végleges megoldás ez?

Köszönettel várom válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza implantátum témában

Kedves Kérdező!

Nem jelent végleges megoldást, hiszen kilökődés, kilazulás lehetséges. De jó szájhigiénével 10-15 évig is jó lehet.

Dr. Kiss Terézia Ibolya fogorvos

 

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 12., 14:04; Megválaszolva: 2009. június 12., 14:04
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt