• Nőgyógyász segítsen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor

        p3-as hpv-vel műtöttek.azóta lepedékes a nyelvem, próbáltam rózsamézt, nystatint, flukonazolt, septofortot, gyógynövényeket, zsúrlót szájpenészre, ürmösteát lepedékes nyelvre, de sosem volt változás.egyedül a rózsaméz, mely hamvasít, de csak ideiglenesen, mindig kiújjul.ma az ezüst-koolloiddal próbálkozom, mely utolsó reményem volt, de mégsem ad hitet a gyógyulásra.Ön szerint ez hpv a szájüregben? mit tehetnék? mivel próbálkozzam? esetleg műtét vár rám? még azt sem bánnám, csak tisztuljon már le egy életre.legyen szives ajánljon már egy gyógyszert, mert megörülök.a nőgyógyászom igencsak nagy összeget kérne el a receptért, méghozzá vizsgálat nélkül.ezért fordultam Önhöz, hátha lelkiismeretesebb.vashiányos is vagyok, meg vérszegényy.ennyit tudok a betegségeimről.rákot megelőző állapot miatt műtöttek.kérem segítsen nekem.

        nagy köszönettel és hálával:egy webbeteg olvasó

        WEBBeteg szakértő válasza a szájpenész témában

        Kedves Hölgyem!

        Betegsége nem nőgyógyászhoz tartozik, nem tudom, miért kellene neki fizetnie bármilyen gyógyszerért, hiszen ő nem gyógyíthatja a szájüregi elvátlozásokat. Fül-orr-gégészhez kell fordulnia, és ők tudják majd meggyógyítani, szerintem ne várjon, biztosan gyógyszerre lesz szüksége.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 21:26:34; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: