• Érzékeny fog

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        harmadjára lett betömve a fogam ,de most legutóbb 2éve .Érzékeny lett a fogam kb. két hete bedagatt az arcom,elmúlt hogy szedtem rá gyógyszert,de most meg a számban van egy duzzanat,de most nem érzékeny.mi lehet a brobléma?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogérzékenység témában

        Kedves Kérdező

        A tömés alatt vélhetően el van halva a fogbelső ( ha gyökérkezelt már, akkor a gyökértöméssel van probléma) . A fogbelsőn keresztül befertőződött a fog körüli csont és  kialakult egy tályog, vélhetően ezt érzi dudorként az inyén.
        Javaslom jelenjen meg fogorvosánál minél hamarabb, mert sajnos ez a fajta kórság magától, vagy gyógyszertől  nem gyógyul meg.

        Üdvözlettel: Dr. Katona Pál fogorvos, dento-alveoláris szájsebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-08 13:23:42; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés