• Foglazulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

                           

                                                    Tisztelt Cím!

        Szeretném megkérdezni,hogyan lehet védekezni leghatásosabban a meglazult fogak ellen? Elég gyakran járok fogorvoshoz,rossz fogam nincs,rendszeresen mosok fogat,majdnem mindíg rágózom,ennek ellenére az egyik fogam meglazult és elkeseredésemre a fogorvosom közölte,hogy sajnos nincs rá megoldás,amit én nem akarok elfogadni,ill.belenyugodni.

        Nagyon szeretném ha tudnának nekem valamilyen hasznos tanácsot adni,akár a megelőzésre vagy a meglévő probléma orvoslására.

        Tisztelettel: Barta Károlyné

         

        WEBBeteg szakértő válasza a foglazulás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az előrehaladott fogágybetegséget sajnos csak lassítani lehet, meggyógyítani már nem. Nagyon fontos a jó szájhigiéné a folyamat lassításában.

        Dr. Kiss Terézia fogorvos

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-19 10:31:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés