• Foghúzás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Április 8án kihúzták a bal alsó 7-es fogamat.Két nappal később vissza kellett mennem, mert úgy éreztem, egy darabka bent maradt a belső oldalon/megjegyzem, húzás után a fogorvosom a fog gyökerére nézett rá, a húzás helyére csak rátette a gézt/. A darabkát elég fájdalmas módon csipesszel eltávolította, megjegyezve, hogy az egészet nem veszi ki, hogy ne essen be túlságosan az íny, majd érzéstelenítés után egy eszközzel megkapargatta -gondolom- a csontfelszínt a sebben, magyarázva, hogy most már minden rendben lesz, az íny rá fog nőni. Ma, két héttel a húzás után már csak egy kis rés látható, a belső részen viszont a maradék fogdarab még mindig érezhető és látható, irritálja a nyelvemet. Kérdésem, hogy helyesen járt-e el a fogorvos, vagy van-e még tennivaló a fogdarabbal? Mi a megoldás abban az esetben, ha az ingyenes, körzeti fogászati ellátás ilyen minőségű, viszont többezres kezelésre nem telik? Válaszát előre is köszönöm! Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a foghúzás témában

        Kedves Adrienn!

        Röntgenen látszik, ha gyökér maradt benn, és ha valóban az, akkor mindenképpen el kell távolítani. Kérjen beutalót a szájsebészetre vagy a Rendelőintézet szakrendelésére.

        Dr. Kiss Terézia fogorvos


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 20:09:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.