• Nyálkahártya gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő, Dr.Úr !

        Szeretném megtudni, hogy mitől lehet begyulladva a nyálkahártya a számban, nagyon piros és érzékeny főleg a nyelvem alatt és van a nyelvemen 2 pici holyag is.Renszeresen mosom a fogaim, vitaminokat is szedek. Az igaz, hogy pici gyermekek között dolgozom és sokmindent elkapok tőllük, de ilyen betegség nem volt nálnuk mostanában.

        Válaszát előre is nagyon köszönöm!

                                                              Ági

        WEBBeteg szakértő válasza a aphta, herpeszes hólyag témában

        Kedves Kérdező!

        Próbálja meg szájvízzel öblögetni, amit a paikában tud beszerezni. Az elváltozás lehet aphta vagy herpeszes hólyag is. Ha a panaszok nem csökkennek a fogorvosát kellene felkeresnie.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-14 11:46:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés