• Bölcsesség fog

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jó estét! már a 4. bölcsesség fogam nő de az előző 3-mal eddig nem volt problémám.most hogy nő a negyedik is valószinű belül összeharatam a számat vagy nemtudom de nemtudom miatta összecsukni rendesen a számat mert pokolian fáj.az evés is nehezemre esik mert ha valami étel bekerül oda nagyon fáj.ez már lassan két hete tart.és egy kis bőr darab vagy íny darab van a számban az ami nagyon fáj.kérem segítsen mert már kiborulok hogy semmit sem csinálhatok a számmal fájdalom nélkül.köszönöm válaszát: Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a bölcsességfog témában

        Kedves Andrea!


        Kérem szépen ne boruljon ki. Inkább menjen el a fogorvosához. Vagy ő vagy egy szájsebészeti szakrendelés könnyedén meg fogja oldani a problémáját.
        Örömmel közlöm, hogy nő a 4. bölcsességfoga is, de az ezzel járó inygyulladás miatt ön mindig megharapja magát.
        Megoldás: A zavaró ínyrész eltávolítása. Ha a foga nem várható, hogy szépen kinőjön előfordul, hogy attól is meg kell szabadulnia, de ne sirassa úgysem sok hasznát veszi.
                                                              
                                 Jobbulást kívánok
                                                                   Dr. Katona Pál
                                                                      fogszakorvos


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 15:30:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz hogy évek óta vannak ilyen fehér foltok a nyelvemen, sosem foglalkoztam vele, néha jobban kifehéredik néha elmúlik viszont hátul ahol ilyen “ritkásabb foltok” vannak sosem múlik el,...