Látás-gyökérkezelés

Kedves Doktor Úr! Köszönöm szépen a gyors válaszát. Annyit szeretnék még kérdezni, a gyökérkezelés óta azon az oldalon nem látok teljesen jól, valami nem az igazi. Összefüggésben állhat a kettő, vagy másban kell keresnem az okot? Ha ettől van, mikorra várható a javulás? Bal felső hatos fogról van szó. Azt mondta a doktor úr, hogy teljesen steril volt a fog, elsőre le is zárta, kicsit túltömte, de más problémát nem említett. Fogtömésre kell csak visszamennem, most ideiglenes van bent. Köszönöm szépen: Edina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Volom András válasza foggyulladás témában

Kedve Látogatónk!

Nem tudok véleményt formálni. lehet véletlen egybeesés is. Üdv: Dr. Volom András

Kérdés: 2019. augusztus 28., 23:11; Megválaszolva: 2019. szeptember 05., 14:36
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Lepedékes nyelv
Üdv. Gyermekkorom óta küzdök a következő problémával: Lepedékes nyelv, savanyú szájiz gyakorlatilag állandóan (van minimális reflux...
foggyoker eltavolitasa
A jobbfelso bolcsessegfogam eltavolitasanal kb.2mm-t a gyokerbol bennhagyott a szajsebesz azzal az indokkal hogy tul kozel van az arcureghez majd magatol...
Foggyulladás
Kedves Doktornő! 28 éves vagyok! Fogorvoshoz rendsheresen járok,még is hullanak szét a fogaim és sokat szenvedek velük. Külföldön élek es...
Érdeklődés
Üdv! Afelől szeretnék érdeklődni, hogy ismerősömnek csontvelőgyulladása van azthiszem az állkapcsában és fogorvosa azt mondta neki, hogy ez pár...
Hólyagok a torokban