• gyökérkezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Jobb alsó 6-os fogamat nagyjából fél éve kezdték el gyökérkezelni, ugyanis a tömés nem segített az érzékenységi problémámon. Ezután egy hónapra rá a másik oldalon az alsó hatosomat szintén el kellett kezdeni gyökérkezelni ugyan ezen okok miatt. A problémám hogy ennyi idő után is érzékenyek a fogaim, nagyon kellemetlenek az átöblítéses kezelések is. ☹ Be kell vallanom kezdek aggódni. A fogorvosom azt mondja minden rendbe lesz, de kezd elfogyni a türelmem és a bizalmam feléje. Ezen kívül pedig igen korlátozottak a rágási viszonyaim is az IT miatt. Azt szeretném kérdezni öntől, mit javasol, mit tudnék tenni ezzel a problémával? Keressek fel másik orvost vagy maradjak a mostaninál? Milyen lehetőségeim vannak így látatlanban is? Köszönettel és üdv: Anita

        Dr. Volom András válasza a gyökérkezelés témában

        Kedves Anita! RTG felvétel nélkül nehéz véleményt mondani. Lehet a panaszok mögött fogszorítás is ami túlterheli a fogakat és már nincs is jelen gyulladás vagy bármi bakteriális gond és mégis ráharapásra érzékenyek a fogak. Üdv: Dr Volom András


        Kérdés: 2018. szeptember 29., 18:48; Megválaszolva: 2018. október 01., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció