• Kaphatók rossz híreket?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Egy kérdés szeretnék feltenni amire kiváncsi lennék.Tegnap voltam szájsebészeten 2 fogamat húztak ki.Jobb oldalt levő alsó fogak.1 hétig szenvedtem vele,dagadt volt.Dalacin tablettát kaptam rá,ami kb.5. napra lehúzta a gyulladást.De ezután még ugyan úgy éreztem hogy érzékeny, fáj.A szájsebész nagy szenvedés után ki vette mind 2-t.Mikor kivette mondta hogy ciszta volt a gyökerén az egyiknek.Ez után még lehetnek gondjaim??Tovább vizsgálják hogy nem e rossz indulatú,vagy valami ilyesmi???Vagy csak el lett távolitva és ennyih??Van félni valóm?Még 2 hét és megyek vissza...lesz még 2 fogam amit kihúznak.Kaphatók rossz híreket is??Köszönöm válaszát.Tisztelettel: Szandra

        Dr. Ágics Anikó válasza a fogászat témában

        Kedves Szandra! Ilyen nehézkes, szenvedős foghúzás után természetes,hogy tovább érzékeny, fájdalmas az érintett terület. Az, hogy az egyik gyökerén ciszta volt, nem szokták tovább vizsgálni. Általában nem szokott a továbbiakban problémát okozni. Ha az orvosa mégis elküldte szövettanra, akkor pár hét múltán kaphat eredményt. Azok alapján viszont, hogy 25 éves és ilyen sok fogat kell eltávolítani, azt javaslom, mindenképpen javítson a szájhigéniáján, és ha esetleg dohányzik, azt feltétlenül hagyja abba! Minden jót kívánok! Dr.Ágics Anikó

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 20., 11:48; Megválaszolva: 2011. december 23., 21:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés