• Fogamzásgátló utáni terheség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! 2009 óta szedem a sensonette 75(20)-as fogamzásgátlót,rendben is volt minden teljesen az elmúlt 2 hónapig,ugyanis a levél szedése közben elég durva hányáson mentem keresztül,aminek az lett a következménye, hogy 2 nap után pecsételő vérzés lépett fel.Akkor abba hagytam és meg is jött...majd az elmúlás után újra szedtem,vicces de 2 hét után pedig hasmenésem lett(kislányom hozza haza az oviból a bacikat és az egész családon végig megy) újra pecsételő vérzés lett a vége és gyógyszer abbahagyás,menszesz..a kérdésem az lenne,hogy nem akarom tovább szedni a gyógyszert,ugyanis kisbabát szeretnénk és hogy mennyit várjunk a babával, soha nem volt próblámám a gyógyszer szedése közben,szabályos és pontos volt csak ez az elmúlt 2 hónap volt zűrös,ha esetleg pedig már össze jött a babánk kell-e aggódnunk,ugye nem? és minden rendben lesz? Válaszát köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Egy hónap kihagyás után lehet próbálkozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 29., 20:41; Megválaszolva: 2011. október 30., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés