• Fogamzásgátló tabletta szedésének eltévesztése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Regulon fogamzásgátló tablettát szedek 14 éve. A harmadik levelet kezdtem meg egy hete és most vettem észre, hogy rossz irányból indultam. (A megszokás hatalmából véletlenül kevésbé figyeltem a levél helyes irányára). Úgy tudom, hogy ebben a fogamzásgátló különböző hormondózisú tablettákat tartalmaz, tehát nem mindegy a szedés iránya. Hogyan "javítsam" a hibás szedést? Kezdjek egyszerűen egy új levelet és ezzel csak csúszik majd a menstruációm 1 héttel? (A fogamzásgátlót a -maradék negyed- petefészkem cisztásodásának megakadályozása miatt írta fel a nőgyógyászom 45 éves koromig, tehát még egy fél évig kell szednem).

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Hölgyem! A Regulon mindegyik tablettájában ugyanannyi hormon van, így a szedés iránya mindegy. Szedje tovább.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 29., 02:45; Megválaszolva: 2011. október 29., 17:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés