• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Egy gyakori de mégis számomra elég kellemetlen problémában kérném a tanácsát.Egy hónapja szedek Yasminelle nevű fogamzásgátlót és kettő problémám is van vele.Az egyik, hogy már szinte az első néhány szem után hüvelyszárazságot tapasztaltam az együttlét során, aztán fájdalmas volt maga az együttlét is sőt sajnos nagy mértékű libidó csökkenést vettem észre magamon.Évekkel ezelőtt már szedtem gyógyszert, annak Milligest volt a neve és ez a probléma akkor is jelentkezett.A másik problémám, hogy az egy havi adag után és közben sem vettem észre javulást a bőrömön a pattanásokat illetően.Sőt mintha több lenne mint volt. Az együttlétek során fellépő kellemetlen dolgok amit fent említettem a legrosszabbak mert ez nem volt jellemző és így eléggé kétségbe vagyok esve. A kérdésem az lenne, hogy megvárjam még beszedem a három havi adagot és hozzászokik a szervezetem és hátha elmúlnak a problémáim, vagy ezek speciális dolgok és célszerű gyógyszert váltanom akár most is?Vagy esetleg Önnek mi a tanácsa ebben a helyzetben? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátlás, pattanások témában

        Kedesv Kérdező! A megkezdett levél fg. tablettát mindenképpen szedje végig. Alacsonyabb hormontartalmú fg. tablettával probálkozhat, ill. kipróbálhatja az un. hüvelygűrűt is.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 27., 14:10; Megválaszolva: 2011. október 29., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés