• Személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nö/Ur !!!! Arra a kérdésre szeretnék választ kapni hogy, elkezdtem szedni fogamzásgátlot név szerint lindy nette 20 az elsö havit már be is szedtem ugye 7nap pihenés van eközben és a 8. napon kell megjönnie. És a betegtájékozaton az ált hogy a gyogyszer már az elsö nap védelmet nyujt ha a menstruácio elsö napján kezdem el szedni és a 14. napon már nem kell a gyogyszer mellet ovszerrel védekezni mert akkor már védelmet nyujt. És azt szeretném megtudni hogy az alatt az idö alatt még tart a 7 nap pihenö és ha mondjuk a pihenö 7. napján történik az aktus mielött megön hogy akkor lehet -e még ovszer nélkül szeretkezni és ha igen akkor nem gátolja hogy másnap meg kell jönnie? vagy ekkor már nem tart a gyogyszer hatása????? ilyankor már kell védekezni vagy sem??? Elöre is köszönöm a válaszát !!!!!!!!! Szoval a utolsö pár sor lényege az volt hogy lehet a a pihenö napon azaza a7 nap alatt még szeretkezni de ugy hogy a 8. napon meg kell jönnie ? Elöre is köszönöm kérdését !!!!!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha előírás szerint szedi a tablettát, akkor a gyógyszermentes napokban sem kell óvszerrel védekezni, illetve a következő csomagok során se, hacsak nem gyengíti valami a tabletta hatását, pl. antibiotikum.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 24., 13:50; Megválaszolva: 2011. október 25., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés