Hirdetés
      • Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WEB Doktor! A lányom symicia nevű fogamzásgátlót szed, amit nőgyógász irt fel. Egy év eltelte után már látványos az elhizás.Nen volt vastag alkat, a csipője kicsit szélesebb, de sem a karja sem a hasa combja és a többi testrésze nem volt kövér.Most már drasztikusan megnőtt a feneke és a combja is és ezzel együtt a karja minden testrésze. Mivel fiatal nem szeretném, hogy ez későbbiekben gondot okozna.Szinte olyan kemény husú lett. Az én testalkatom nem vastag, sőt a családé sem. Nem tudom, hogy másik fogamzásgátló szedése helsre hozhatja e ezt az állapotot, vagy mit lehetne tenni. Az orvoshoz nem szeretnénk visszamenni, hiszen minden valószinű neki ez az ajánlott gyógyszer, de milyen hatóanyag az ami kicsit visszatrtaná a hizást, esetleg milyen fogamzásgátlót tudna javasolni? Hova forduljunk, de ha tudna tanácsot adni nagyon megköszönném és nagyon várom a segitségét. Szeretném ha jól érezné magt a bőrébe, mert emiatt már látom, hogy kicsit másabb a viselkedése is hiszen szégyenli. Köszönettel és minden jó tanácsot várok és ajánlatot, milyen gyógyszer felé fordulhatnánk.Ezt az elhizást le lehet-e adni és mily módon? Köszönettel

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ajánlanám ilyen problémára pl. a Lindynette fg. tablettát!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 15., 10:05; Megválaszolva: 2011. október 17., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés