Yadine

Kedves Doktor Nő! Nagyon szépen köszönöm a válaszát. Már csak egy kérdés erejéig zavarnám. Hasmenéssel kapcsolatban, írtam, Ön azt írta nekem, hogy ha kevesebb mint 7 szem maradt meg, akkor szünet nélkül folytassam a gyógyszer szedését. Tehát ne tartsak 7 napos szünetet? Ez azért kell, hogy ne kelljen kiegészítő védekezés? Ha megtartom a szünetet, ahogy elvileg kell, akkor gondolom kell kiegészítő védekezés? Ha igen, meddig? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Azért nem javasolt a szünet, hogy folyamatos legyen a hormonbevitel, nem a kiegészítő védelem az oka, ne tartson szünetet, hanem szedje tovább, a másik megoldás kevésbé biztonságos.

Kérdés: 2011. október 14., 12:43; Megválaszolva: 2011. október 17., 14:09
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...