hasmenés 2

Kedves Doktor Nő! Köszönöm a válaszát, viszont lenne még valami. Tetszett írni, hogy a gyógyszer felszívódott, mire hasmenésem lett. (aznap együtt voltunk a párommal) viszont reggel tovább folytatódott a hasmenés, és amikor másnap bevettem a (este háromnegyed hétkor) yadine-t, rá egy órára éreztem, hogy valami nincs rendbe, és este fél tízkor megint volt egy hasmenésem. A gyógyszer ennyi idő alatt fel tud szívódni? Ezen az estén nem voltunk a párommal. Én nem pótoltam a gyógyszert, mert azt mondta az orvos, hogy nem kell, hiszen elég régóta szedem, bajom nem lesz. Ez tényleg így van? Gondolom kell kiegészítő védekezés? Ha igen, meddig? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező! Ha a gyógyszer bevétele és a hasmenés között nem telt el 3 óra, akkor 7 napig szükséges kiegészítő védelem, ha kevesebb, mint 7 tabletta van a csomagban, akkor szünet nélkül folytassa a gyógyszer szedését.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 13., 13:43; Megválaszolva: 2011. október 14., 10:09
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló