• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Már több mint fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, nemrég váltottam át a Yasminelle- nevű gyógyszerre. A tájékoztatóban olvastam, hogy dohányzás nem ajánlott mellette. Ezt arra értik, hogy a hatékonysága fog csökkenni, vagy a szívinfarktus és különböző érbetegségek kialakulása miatt?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Azért nem javasolt a dohányzás mellette, mert a hormonok és a dohányzás növeli a trombózis kockázatát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 12., 21:42; Megválaszolva: 2011. október 13., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés