Fogamzásgátló és antibiotikum

Kedves doktornő/úr! A tri-regol fogamzásgátló 21. szemét okt.12.-én szedem be és aznap fejezem be az antibiotikumomat is amit a petefészekgyulladásomra szedek.Ugyanúgy tartsam meg a 7 napos szünetet mint eddig vagy szedjem tovább? Illetve a menstruációm után már nem kell kiegészítő védekezés?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza Fogamzásgátló, antibiotikum témában

Kedves Kérdező!

Tartsa meg a hét napos szünetet, amennyiben olyan antibiotikumot szed, ami befolyásolja a fg. tabletta felszívódását vagy hányása, hasmenése volt, kiegészítő védekezésre (pl.óvszer) is szükség lehet.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. október 09., 09:26; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:55
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás