• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok!Első sorban szeretném közölni hogy depressziós voltam de sikerült kilábalnom ebből az állapotból.Minden gyógyszeremet elhagytam ennek a dátuma Július közepe.Majd augusztusban elkezdtem szedni a fogamzásgátlót.Szóval 2 hónapja szedem azt szeretném kérdezni hogy ugye normál esetben 1 hónap után védettséget nyújt.Na most szeretném kérdezni hogy ilyen esetben mikortól nyújt védelmet? Zyprexát 500mg- osat ,frontinból 0,25mg-set szedtem pluszz cipralexet pedig 10mgsat. Ezeket a gyógyszereket 2010 októberétől 2010 júliusáig szedtem.Szeretném kérdezni hogy az hogy az orvos válaszol az azt jelenti hogy a szakterületen jártas diplomával rendelkező estemben pszichiáter válaszol az általam feltett kérdésre?Tehát a válaszában megbízhatok?Természetesen tudom hogy nem helyettesíti a személyes kapcsolatot de azért ezt a kérdést nem gondolom olyannak hogy interneten keresztül megválaszolhatatlan lenne.Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Én szülész- nőgyógyász vagyok. Ezen gyógyszerek alkalmazása mellett pszichiáterrel és nőgyógyásszal kell konzultálnia, hogy az adott fg. tabletta (aminek a nevét nem írta meg), megfelelően fel tud e szívódni, ill. egy hónap elteltével történjen UH vizsgálat, hogy biztosan nincs peteérése.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 05., 21:51; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés