• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Lindynette 20-at szedek már egy levéllel beszedtem, de azóta folyamatosan kisebb mennyiségű vérzésem van.Vasárnaptól elkezdőtött a 7 gyógyszermentes nap ami a héten ugye szombatig tart de most erősebb a vérzésem és a hasam is fáj ez természetes? mert ugyan a 7 gyógyszermentes napba menstruáció szerű vérzés van ahogy a tájékoztatóba olvastam.És a 7 nap alatt amig nem szedem a gyógyszert védve vagyok?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A vérzés asz első három hónapban nem kóros. A gyógyszermentes 7 napban a megvonásos vérzés menstruáció-jellegű, bő vérzés szokott lenni, ez természetes. Amennyiben előírás szerint szedi a tablettát, a 7 napban is véd.


        Kérdés: 2011. október 05., 09:32; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!