• késleltetés 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Köszönöm a gyors válaszát az előző késleltetéssel kapcsolatos kérdésemre. Azt szeretném még tudni ezzel kapcsolatban, hogy ez Novynette szedése esetén is megoldható-e, és hogy ugyanolyan védettséget nyújt-e vagy kell kiegészítő védekezés.köszönöm:)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        A Novynette szedése esetében is megoldható, ha a menses eltolásnál a tablettamentes időszak nem nyúlik 7 napnál továbbra, vagy előrehozása során max. 5 nappal hozza előre, nem kell kiegészítő védelem.


        Kérdés: 2011. október 03., 14:35; Megválaszolva: 2011. október 03., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: