• Milyen fogamzásgátlót válasszak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor! Segítséget szeretnék kérni abban a kérdésben, hogy milyen fogamzásgátlót használjak. Sok éve szedek fogamzásgátló tablettát. Most szeretnék váltani. Egyrészt azért, mert elég kényelmetlen már pontosan bevennem a gyógyszert, másrészt 35 éves vagyok, álló munkát végzek, viszeresedni kezd a lábam és úgy tudom ezek együttesen trombózis hajlamra adnak okot. Ön milyen új fogamzásgátló módszert javasolna a számomra? Lenne még egy kérdésem. A méhnyakrák elleni védőoltást érdemes-e még 35 évesen beadatnom. Gyermekem még nem született, de szeretnék szülni. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! 35.éves korban szoktuk abbahagyatni a fogamzásgátlókat.Ha még szülni szeretne, akkor hormont nem tartalmazó PHARMATEX készítmények jönnek szóba.HPV.védőoltást be lehet adatni.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 22:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.