Nem megfelelő a gyógyszerem?

Tisztelt Doktor Úr! A Lindynette fogamzásgátló gyógyszert 9 napja kezdtem el szedni. Azóta kiütéses a felső testem, de csak a felsőtestem! Ez lehet a gyógyszertől? És a menstruációm után még mindig fura pecsételő barnás folyásom van! Gyógyszert kéne váltanom? Köszönöm.!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Irodalmi ritkaság, hogy a fogamzásgátló allergizáljon, valószínűleg véletlen összefüggés a tablettaszedéssel. A pecsételő vérzés a tablettaszedés első három hónapjában nem kóros.

Kérdés: 2011. szeptember 26., 14:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:46
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...
Fogamzásgátlónál 1 tabletta...
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Tegnap bevettem a fogamzásgátló tablettát a megszokott időpontban, viszont a bevételt követően 2 óra után hányás lépett...