• Hamenés és fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A kerdesem a kovetkezo lenne: antibiotikum szedese miatt hasmenesem van, bar soha nem kerult sor szekleturitesre a fogamzasgatlo tabletta beszedese utani 8-9 oraban. Mennyire gyengitheti ez a vedelmet, illetve a 7 napos szunet utan, amit mar tegnap elkezdtem, visszaall a vedelem az uj ciklusban rogton, vagy kell mashogyan is vedekezni? Az uj ciklus kezdetevel visszaall mar minden vedelem (ertem ezalatt az antibiotikum illetve a hasmenes gyengito hatasat is)? megj. az antibiotikum szedeset pont aznap fejeztem be, mikor bevettem az utolso tabit a het napos szunet elott. Valaszat koszonom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Az antibiotikumok típusától is függ a fogamzásgátlóra gyakorolt hatás. Írja meg, hogy mit szedett, hogy a teendőkről nyilatkozzak. A hasmenés, ha 8-9 óra múlva volt, nem gond.


        Kérdés: 2011. szeptember 18., 19:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: