Hirdetés
      • Yadine

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Yadine-t szedek már január óta, de már előtte is szedtem gyógyszert. Minden levélnél az első szem vasárnap. Viszont most nem azon a vasárnapon kezdtem szedni, hanem egy másikon, de a nyílnak megfelelően. Ez okoz gondot? A másik kérdésem, hogy nagyon fájt a derekam két hete, és napi egy cataflamot be kellett vennem. A cataflamot reggel, vagy délelőtt vettem be, a yadine-t pedig este háromnegyed hétkor szoktam. Befolyásolta ez? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Tisztelt Hölgyem! A nem megfelelő időben kezdett gyógyszerszedés miatt peteérés beindulhatott, így az adott ciklusban kiegészítő védekezés (óvszer) javasolt. A Cataflam a Yadine hatékonyságát nem érinti.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 14:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 20:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés