• Fogamzásgátló és hasmenés a harmadik héten

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/doktornő! Már több mint egy éve szedem a Volina fogamzásgátlót és ma, a levél 16. szemének bevétele után 2 órával hasmenésem volt. Féltem hogy nem szívódott fel a tabletta rendesen és úgy döntöttem hogy tablettamentes szünet kezdése helyett inkább beveszek még egy szemet, így egy következő levél közepéről most pótoltam ezt a 'kimaradt' szemet (még 12 órán belül), és rendesen végigszedem ezt a levelet. A kérdésem az lenne, hogy ha következő hónapban direkt kihagyok egy szemet a levél közepéről (szeretném a levelek 'szimmetriáját' megtartani) úgy, hogy az előtt a kimaradt szem előtt három hétig (tehát a mostani levél harmadik hetének eleje óta) és utána három hétig (tehát az azt követő levél első hetének kezdetéig) nem történik szexuális aktus (mivel távkapcsolatban élek), jelentkezhet e bármi probléma? Ha a következő levél alatt nem is, az azt követő levél alatt már védett leszek? Köszönettel,

        Dr. Veress Dóra válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező! Igen, már védett lesz.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 22:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés