• Hogyan szedjem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 hónapon keresztül szedtem Jangee 3 / 0,02 mg fogamzásgátlót, de mivel kivonták a forgalomból Symicia 3, 0,02 mg fogamzásgátlót kaptam a gyógyszertárban. Viszont ma voltam nőgyógyásznál és az orvosom Symicia helyett Yasminelle fogamzásgátlót írt fel, de még másfél havi Symiciám van. Orvosomtól kérdeztem és mondta, hogy még a maradék gyógyszeremet szedjem be és utána folytassam Yasminellel. Kérdésem az lenne, hogy ha a Yasminelle fogamzásgátlót elkezdem szedni, akkor a védelem nem csökken vagy esetleg igen és akkor szükséges kiegészítő védelem? (én azt olvastam, hogy ha rendesen szünet után szedem, akkor nincs szükség kiegészítésre) Válaszát előre is köszönöm !!

        Dr. Veress Dóra válasza a fogamzásgátló váltás témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszerek ugyanazt a hatóanyagot és ugyanolyan mennyiségben tartalmazzák, így nyugodtan szedheti őket folytatólagosan. Külön védekezés sem indokolt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 18:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 22:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés