• Symicia-szünet,vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy most kezdtem el szedni első fogamzásgátlómat, melynek neve Symicia. Az orvosom javaslatára a 3.ik napon kezdem el szedni. Most tartok a tabletta mentes szünetben és a negyedik napnál járok és még nem tapasztaltam semmilyen jelét a menstruációnak. Ennek mi lehet az oka? Mivel mindennap bevettem, ahogy kellett! És elővigyázatosságból még kiegészítő védelmet, óvszert is alkalmaztunk, vagyis a párom igaz nem az aktus elején de közepén már felvette, elővigyázatoságból! És a kérdésem az lenne, hogy mi lehet az oka, hogy még nem tapasztaltam jelét a menstruációnak? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha egyáltalán nincs vérzés a 7 napos szünetben, akkor friss teszttel forduljon nőgyógyászhoz, mielőtt újra szedné a tablettát.Egyébként szeretném felhívni a figyelmét, hogy az óvszert az aktus elején fel kell venni, ha közben veszi fel párja, nem biztosított a védelem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 20:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés