• Gyógyszerkölcsönhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok! Reggelente grapefruit mag cseppet iszom és Melianet szedek este. Kérdésem a következő: ezzel gyengítem a fogamzásgátló hatását? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Nem gyengíti. Nincs oka aggodalomra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 21., 22:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés