• Terhesség gyógyszer mellett?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! már legalább 1 éve szedem a Symicia nevű fogamzásgátló tablettát. csütörtökön abba hagytam a szedést, hogy tartsam a 7 napos gyógyszerszünetet, de a mensesem nem jött meg! pedig rendesen szedtem a gyógyszert! megcsináltam 2 db One Minutes márkájú tesztet ami mind a 2-szer negatív eredményt mutatott! az egyiket a menses elmaradásának 2-dik napján csináltam, a másodikat pedig a gyógyszer szünet 7-dik napján! vajon terhes vagyok? vagy mikor csináljak még 1 tesztet? válaszát előre is köszönöm! tisztelettel! Renáta.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Renáta! Ilyen esetben egyelőre nem szabad újra kezdeni a gyógyszer szedését, hanem előtte orvosi vizsgálatnak kell történnie, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 19., 13:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: