• Félek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo estet kivanok! Ujra segitsegert fordulnek énhöz, ugyanebben a temaban. Volina fogamzasgatlot szedek, es a megvonasos verzesem utani masodik tablettat 10 oraval kesöbb szedtem be, viszont elött letesitettem szexualis kapcsolatot a parommal, aminek „bennem lett vege“. Aug. 8-an abizonyossag kedveert“csinaltam terhessegi tesztet, ami negativ lett, es 9-en abbahagytam a gyogyszer szedeset, varva a megvonasos verzest. Ma a harmadik nap, es meg nem jelentkezett semmi. Kezdek jobban aggodni. „ es fel hete mütöttek lagyekservvel, ez befolyasolhat valamit? Ön mit gondol erröl az egeszröl? Köszönöm nagyon a valaszat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! 10 óra késés még nem gond, általában az a szabály, hogy a kimaradt tablettát 12 órán belül kell pótolni, de mivel egy módszer sem 100%-os, csináljon terhességi tesztet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 21:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 12:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés