• Fogamzásgátlótól nincs menzeszem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Őnhöz, hogy körülbelül fél éve szedem a Qlaira fogamzásgátlót, és azóta csak kétszer menstruáltam 2 napig, mikor egy-egy tablettát elfelejtettem bevenni.Előtte Yadine-t és Yasminelle-t szedtem, összesen a kettőt öt évig, és velük ilyen jellegű problémám nem volt. Nőgyógyászom a nulla libidóm miatt, és a Qlaira "természetes" jellege miatt javasolta a váltást, és már az elején mondta hogy elő szokott fordulni ennél a gyógyszernél hogy nem jön meg egyáltalán, és ez nem természetellenes, nem kell megijedni tőle. Én csak örülök neki, viszont a környezetemben mindenki aggódik hogy ez komoly probléma, és hogy ha az a vérmennyiség ha nem tud távozni, bent maradva problémát fog okozni... Szeretném az Ön véleményét és tanácsát is kikérni ezzel kapcsolatban. Előre is nagyon köszönöm válaszát! Üdvözletel: Aladina

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Aladina! Orvosának igaza van - ha a vérzés a gyógyszer hatására marad ki és más ok nincs, ez valóban nem kóros és a menstruatio elmaradása nem okoz önmagában egészségkárosodást.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 29., 15:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 19:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: