Normális-e?

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy vajon normális mellékhatás-e az, hogy a Lindynette fogamzásgátló szedése óta állandóan fáradt vagyok, és legszívesebben csak aludnék. Nem tudom, hogy konkrétan ezt a gyógyszer okozza, de ez az állandó fáradság nagyjából a gyógyszer elkezdésekkor jelentkezett. Most szedtem be még csak az első levelet. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Fodor Barbara

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza álmosság témában

Kedves Barbara!

Valószínűbb, hogy egyéb dolog okozza a rosszullétet, nem a tabletta. Érdemes lenne a vérnyomást ellenőriztetni, és vérképet nézetni. Kérje a háziorvos segítségét. Ha alacsony a vérnyomás, bő folyadék, rendszeres mozgás javasolt.

Kérdés: 2011. július 24., 19:46; Megválaszolva: 2011. július 25., 17:48
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?