• Gyógyszerváltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Négy hónapja szedem a Dienille nevű fogamzásgátlót. A menstruációm első napjától kezdtem el szedni és már az első szem bevétele után csökkent a vérzésem mennyisége. Kétszer indokoltan(antibiotikum szedése,elfelejtett tabletta) nem tartottam gyógyszerszünetet, de viszont a másik két alkalommal mikor megjött a vérzésen csak nagyon minimálisra csökkent. Szinte csak 1-2 nap tartott és főként csak barnáztam tőle, pedig olyan görcseim voltak mintha rendesen menstruálnék. Mitől lehet ez? Lehetséges, hogy nem ez a megfelelő gyógyszer számomra, váltanom kéne? Előre köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka lehet a hosszas fog. gátló szedés szünet nélkül, de a vérzés jellegének megváltozása miatt érdemes tesztet csinálnia, mert terhesség gyanúja is felmerül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 15., 15:52; Megválaszolva: 2011. július 18., 15:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés